Similar Posts

7 Comments

  1. Ce frumos! Din pacate la noi inca se bucura de sume mai mult decat de gesturi. Pe de o parte ii inteleg, pana la urma ei pun umar de la umar pt viitorul copiilor nostri si sunt rasplatiti aproape deloc.

    Am incredere ca se vor intampla lucruri bune si pe aici! Macar speranta sa nu o pierdem.

    1. Si eu am incredere, deja se simt schimbari in bine! Am o prietena care a avut fetita la o scoala privata din Bucuresti si acolo se proceda similar cu cadourile. 🙂

  2. Buna. Poti cumva te rog sa faci publica sau sa imi trimiti pe email lista cu sugestii care ai primit-o de la scoala/gradinita?

    1. Multe dintre informatii le-am obtinut in mod direct de la gradinita, acolo erau afisate si majoritatea detaliilor. Am avut o singura foaie pe care am luat-o acasa, ca sa nu uit ce am de facut. 🙂 Uite AICI foaia, este cam mototolita, dar sper sa se vada. Am scos eu partile unde apare numele scolii, pentru ca nu ma simt ok sa apara pe blog. Daca vrei sa o trimit si pe email da-mi de veste!

  3. Ce dragut 🙂 Ma bucur sa aflu lucruri frumoase, indiferent de cultura in care provin. Intr-adevar, de multe ori am crezut ca americanii sunt cam superficiali, dar uite ca uneori chiar pot fi luati ca exemplu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *