Similar Posts

8 Comments

  1. imi plac ideile clare si succinte pe care le ati expus aici prin intrebari si raspunsuri. de multe ori pierdem din vedere aceste detalii desi copiii ni le semnaleaza destul de clar.
    as dori insa sa aflu raspunsuri si la integrarea copiilor in comunitatile de copii, nu doar in legatura cu parintii. in ziua de azi copiii se joaca mult prea putin intre ei iar noi adultii cred ca suntem mult prea atenti si reticenti in a le da voie sa experimenteze relatii cu tipuri diferite de copii.

    1. Ai mare dreptate! La fel simt si eu, ca noi acum ca parinti acaparam mult din “lumea” copiilor nostri, chiar si fara sa vrem… Mai urmeaza inca doua interviuri cu specialisti, sper sa dezbat cu ei si problema asta!

      1. chiar te rog sa o faci. cumva poate voi vorbi si eu pe blog despre asta, din experienta si viata de zi cu zi, asa cum o fac de atatia ani incoace. la teorie urmaresc specialistii, dar viata completeaza perfect teoria sau o provoaca sa vina cu noi solutii si raspunsuri 🙂

  2. O sa încerc sa pun in aplicare sfaturile. Gaspar e un fenomen pe care oricine ar trebui sa-l cunoască cel puțin o data.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *