Similar Posts

13 Comments

 1. Ce frumos se limpezeste cerul si cat de bine armonizeaza cu verdele naturii si nuantele de caramiziu… frumoase imagini!
  O zi minunata draga mea!
  Happy WW!

  1. Castelul este undeva ascuns, in lateralul parcului. L-an descoperit cand am fost prin parc cu doua ghide care ne-au povestit despre el. Se numeste castelul lui Vlad Tepes si a fost construit de regele Carol. Se poate vizita doar o zi pe an, in rest este folosit doar de armata.

 2. Cred ca stiu unde voi merge azi cu Andrei, dupa ce-ajung acasa! 🙂
  Era printre parcurile mele favorite in vremea facultatii, mi-era si aproape de casa pe-atunci, dar si acum ajungem repede cu masina. Mi s-a facut dor, asa ca..multam' de idee si de foto:)

  1. Plimbare placuta sa aveti! Sper sa ii placa lui Andrei, va avea loc sa alerge in voie prin parc. Din cate stiu la intrare este un muzeu tehnic unde au niste activitati interesante pentru varsta lui. Mi-a povestit odata o prietena ca au fost acolo si baietelului ei i-a placut. Poate incercati si voi. 🙂

 3. Am fost aseara, dar muzeul era inchis deja. Am rucat si am coborat de-am benganit scarile alea pana la "momument"—adica pana sus la tancuri/monument.
  Altfel, frumos tare:)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *