Later edit: Castigatoarea micului dar din vacanta noastra este nr 16 – Laura Kerekes. Va multumesc tuturor pentru ca v-ati inscris! Laura, te voi contacta curand ca sa vedem cum sa iti trimit micul cadou. 🙂

Ne pregatim sa plecam in vacanta curand si pentru ca mi-am propus sa ma deconectez cat mai mult de tot ce inseamna mediul online in perioada cat vom fi plecati, m-am gandit sa gasesc o alta modalitate de a fi conectata cu blogul in timpul concediului.
Ideea este simpla: as vrea sa aduc unuia dintre cititorii blogului un mic dar din vacanta. Vom fi plecati in Spania, unde vom face un road trip in care vrem sa combinam vizitarea diferitelor orasele de pe Costa Brava cu momente petrecute pe plaja. Sper sa fim sanatosi si sa ne putem bucura din plin de vacanta, iar la intoarcere sa aducem o mica bucurie unuia dintre voi.
Pentru ca nu pot aduce decat un dar voi alege prin random.org un norocos dintre cei care se vor inscrie aici.

Cum te poti inscrie
Inscrierea este foarte simpla, din doar doi pasi.
1. Completeaza formularul de mai jos cu raspunsurile tale. Am ales varianta formularului, pentru ca am tot avut problem tehnice cu comentariile de pe blog si nu as vrea sa apara vreo problema similara de aceasta data.
2. Distribuie acest articol pe contul tau de Facebook, daca crezi ca printre prietenii tai mai sunt si alti parinti care s-ar bucura de un dar din vacanta noastra.

Va puteti inscrie pana pe 1 iulie, extragerea o voi face inainte de a pleca in vacanta, dar castigatorul va fi anuntat pe blog abia dupa ce ne intoarcem. Norocosul va fi anuntat printr-un comentariu la acest articol si pe pagina de Facebook a blogului, aici.
Sper sa va placa idea mea, eu sigur ma voi bucura sa imi impartasiti planurile voastre de concediu, imi veti fi sursa de inspiratie pentru urmatoarele calatorii.

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: