Similar Posts

2 Comments

 1. este clar ca iti iubesti copilul mai presus de orice si ca iti dai tot interesul sa faci totul cum poti mai bine. Sunt sigura ca esti o mama tare buna si esti cea mai importanta persoana din viata lui Bogdan.
  Eu am avut doi copii – nici eu nu am reusit sa le fac pe toate perfect, dar m-am lasat ajutata. Am avut zic eu acum – un noroc enorm locuind intr-un bloc in care toate familiile erau de vârsta noastra – ma refer si la adulti si la copii. Asa ca din 10 familii nu mi-a fost greu sa gasesc cateva cu care am simtit ca ma potrivesc bine si am inceput sa ne ajutam reciproc. O mamica pregatea piureul de fructe, alta fierbea legume proaspete, primite de la parinti, de la tara. Alta avea rude in stainatate si capata hainute frumoase, pe care le impartea cu noi, fiecare contribuia cumva si ne-a fost la toate bine. Am avut timp si de cafelute povestite si de lectura, dar mai ales de copii si casa. Ne-am antrenat una pe alta asa cum facem si cu copiii. Ii lasam sa se joace împreuna si ii supravegeam prin rotatie. Majoritatea avea si serviciu, dar erau si casnice printre noi. Eu duceam fetele la cresa-camin si apo la gradi, in fiecare zi câte 8 ore. A fost practic, pentru ca era pe coltul strazii unde era si firma la care lucram.
  Fetele mele isi amintesc despre aceasta etapa ca despre cea mai frumoasa copilarie 🙂 Tinem inca legatura cu aceste familii. Chiar ieri am aflat ca unul din baieti s-a însurat si una din fetle de pe scara a devenit mamica. Ale mele sunt înca studente, dar abia astept sa devin bunica. Voi indrepta toate greselile pe care le-am facut ca tanara mamica 🙂 Nimeni nu este perfect!
  te pup, Raluca draga.

  1. Cat de bine ca erati o comunitate de mamici! Mie imi lipseste asta, chiar daca am multe prietene mame, dar nici una care sa locuiasca aproape si sa ne putem ajuta asa cum faceati voi. Mai ales pentru copii cred ca este ideal sa creasca alaturi de alti copii de varsta lor, sa aiba o copilarie plina de joaca si distractie.
   Te imbratisez cu drag. Sa ai un weekend frumos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *