Similar Posts

16 Comments

 1. Eram sigură-sigură-sigură!!! Cea mai bună veste!!! Felicitări! Mă bucur că acum te simți bine! Să fiți sănătoși cu toții și să se țină lanț, de acum, veștile bune!

 2. Felicitari! Ne bucuram pentru asemenea vesti! Va dorim nastere usoara si multa sanatate. Poate suna a cliseu, insa pentru mine sunt lucruri pe care mi le-am dorit si mi-ar fi placut sa le aud din gura altora ca urari de bine, asa ca…. Doamne ajuta!

  1. Multumesc mult pentru urari! Nu suna deloc a cliseu – din contra, m-a bucurat mesajul tau si imi prind tare bine gandurile bune!

 3. Wooow. Cu emotie am citit aceste randuri. Doamne ajuta sa fie o nastere usoara si sa te bucuri de puii tai cat mai mult 😍😍. Felicitari!!

 4. Ma bucur tare mult ca lucrurile s-au aranjat atat de bine! Felicitari! Iti doresc nastere usoara iar pentru Bogdan: succes in noul an scolar! Te imbratisez cu drag!

  1. Mirela, nici nu stii ce m-am bucurat sa citesc mesajul acesta de la tine! 🙂 Iti multumesc mult pentru urari! Mi-e dor de cum vorbeam noi dimineata la tine in birou si povesteam despre copii. Sper ca sunteti bine! Imbratisari cu drag pentru tine si Tudor! 💙

   1. Si mie imi e tare dor de zilele acelea! Noi suntem bine, pregatiti de scoala ☺️ Te imbratisez cu drag! 😘

 5. Bună,Raluca!Mă bucur să aud de vești bune…naștere ușoară și sănătate multă!Succes în noul an școlar lui Bogdan!
  Toate cele bune și de la noi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *