Va invitam saptamana trecuta la un concurs, iar acum a venit momentul sa aflam cei trei castigatori.

Stiu ca in primele 3 zile de concurs am avut o problema tehnica cu comentariile de pe blog, asa ca imi cer scuze fata de toti cei care nu s-au putut inscrie. Unii mi-au scris mesaje si pana la urma au reusit sa se inscrie, dar stii ca au fost mai multi care nu au reusit si imi pare rau ca s-a intamplat asa. Sper ca problema sa fi disparut definitiv, din pacate rezolvarea ei nu a tinut doar de mine.

Va multumesc tuturor pentru comentarii, mi-au placut raspunsurile voastre si a fost o bucurie sa le citesc. Iata lista cu numele care au participat la tragerea la sorti.

 1. Naty
 2. Daniela Boban
 3. Gabriela Ghencea
 4. Maria Beres
 5. Cecilia
 6. Roxana Hangan
 7. Ioana
 8. Madalina Ceausescu
 9. Otilia Tudor
 10. Anamaria P
 11. Olya Cornogolub
 12. Ank_Adaus
 13. Irina Gross
 14. Raluca Laura Manea
 15. Ulmeanu Elena Danuta
 16. Matei Adina
 17. Catalina Oana Dumitru
 18. Amalia Lincaru
 19. Bebe Mic
 20. Cristina radulescu
 21. Ana Maria
 22. Gabriela Corina
 23. Diana Povara-Dragos
 24. Maria Constantin
 25. Anca Marinescu
 26. Carmen
 27. Ana-Maria

Am folosit random.org, care a ales castigatorii in urmatoarea ordine: nr. 15, nr. 7 si nr. 14. Asadar premiile se vor distribui in felul urmator:
Elena Danuta Ulmeanu (nr. 15) va primi cartea “Puterea parintilor. Succesul copilului tau depinde de tine” si povestea terapeutica despre teama de a face un lucru nou (asa cum a scris in comentarii ca si-ar dori).
Ioana (nr. 7) va primi cartea si povestea terapeutica despre acomodarea la gradinita.
Raluca Laura Manea (nr. 14) va primi cartea.

Felicitari mamicilor norocoase! Le rog pe castigatoare sa imi transmita pe email (sufletdemamica@gmail.com) pana cel tarziu vineri (19 iunie) urmatoarele date: nume complet, adresa de livrare si un numar de telefon pentru curier. Premiile vor fi transmise direct de catre autoare, asa ca va rog sa imi dati emailul pana vineri, ca sa le pot trimite mai departe, altfel va trebui sa extrag alti castigatori.

In incheiere as vrea sa va reamintesc de lansarea oficiala a cartii, care va avea loc saptamana viitoare in Bucuresti.
Pe data de 25 iunie Adriana Mitu lanseaza aceasta carte in Bucuresti. Lansarea va avea loc la Connect Hub si va cuprinde o conferinta gratuita sustinuta de Urania Cremene, Oana Nicolau, Oana Mihailescu si Luminita Baltaretu. Temele abordate mi se par de mare interes pentru orice parinte:
Nevoile emotionale ale copilului
Plans si crize de furie, agresivitate, temeri nejustificate, timiditate
Limbajul comportamental al copilului
Rivalitatea intre frati si conflictele generate de aceasta
Modelul parental si tiparele mental-emotionale pe care le urmam
Copilul – simptom al familiei din care provine
Conflicte in relatia parinte-copil
Disciplina democratica si beneficiile sale.
Pagina evenimentului este
aici, participarea este gratuita, dar trebuie sa va inscrieti pentru a va rezerva locul. Eu voi fi acolo, sper sa vad sala plina de parinti dornici sa devina mai buni si sa isi creasca copiii cu dragoste si bucurie.

Later edit: Pentru ca pana acum (23.06) nu am primit raspuns de la nr. 7 (Ioana) am facut o noua extragere si premiul va merge catre nr 16 – Matei Adina. Astept datele pe email pana maine seara, ca sa le pot transmite pe toate pentru ca premiile sa plece catre voi.

 

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: