Scriu cu multa bucurie si emotie, pentru ca vreau sa va anunt despre un proiect minunat care a fost lansat de curand si care sper sa stranga aproape cat mai multi oameni dornici sa aduca putina magie de sarbatori.

Campania O poveste de Craciun pentr-un suflet prematur reuneste 5 oameni importanti din zona de parenting: Ana Nicolescu (Mamica Urbana), Laura Frunza, Miruna Margarit, Tily Niculae si Monica Popescu (journalist Itsy Bitsy), care si-au propus sa ne daruiasca o poveste aparte, compusa cu drag pentru bebelusii nascuti prematur. In cadrul acestei campanii Smartbox Family lanseaza povestea “Gloria si unicornul magic”, prima poveste scrisa de bloggerite mame. Puteti descarca povestea sub forma de audiobook de pe audioparenting.ro, iar incepand cu data de 28 noiembrie o puteti cumpara si sub forma de CD de pe acelasi site.

Vestea buna este ca toti banii incasati in urma vanzarii acestei povesti vor fi directionati catre Asociatia Unu si Unu. Daca va place idea acestei campanii va invit sa fiti alaturi de initiatorii ei la lansarea oficiala a povestii, care va avea loc pe 28 noiembrie, la ora 11, la Afi Palace Cotroceni. Pagina oficiala a evenimentului o puteti gasi aici.

Ar fi minunat sa fiti alaturi de acest proiect, este una dintre cele mai frumoase si gingase campanii despre care am citit in ultimul timp si este dedicate celor mai firavi omuleti, ceea ce o face cu atat mai aparte.

#OameniiSuntMagiaIMG_3032

Campania este initiata de Smartbox Family si Parenting PR cu sprijinul Itsy Bitsy, pentru copiii prematuri – Asociatia Unu şi Unu

Partener media: Totul despre Mame

Sustinator: Afi Palace Cotroceni

 

2 thoughts on “Oamenii sunt magia – O poveste de Craciun pentr-un suflet prematur

 • 20/11/2015 at 6:57 pm
  Permalink

  un proiect impresionant, o actiune a sufletelor calde si mari pentru sufletele nevinovate, pure!

  Reply
  • 26/11/2015 at 6:15 pm
   Permalink

   Da, abia astept sa ascult povestea! 🙂 Iar lansarea sigur va fi un moment plin de emotie!

   Reply

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: