Similar Posts

8 Comments

  1. Da, arata interesant! Poate am noroc sa o gasesc la un targ sa o pot si rasfoi, sa vad exact cum sunt prezentate informatiile. Multumesc mult pentru recomandare!

 1. De la standul Maya’s Amazing Bookland am luat o carte f buna cu corpul omenesc.Si care are inagini ascunse.Adica este desenat corpul,apoi ridici deaenul si vezi muschii sub piele..ridici muschii si vezi oasele etc….mie mi s-a parut cea mai buna.
  Iar de la editura Prut am gasit un puzzle covor marime naturala cu doua fete tot despre corpul uman.eu i l-am construit si i l-am lasat ca si covoras pe jos ca sa il. vada tot timpul si sa ii ramana clar imaginea.Cei de la editura prut mai au din seria puzzle urias gen covor 2 tipuri:litere si cifre.Sunt superbe si f bine facute

  1. Cred ca este chiar cartea Usborne de care scria si Adriana mai sus, chiar m-ati facut curioasa!
   Suna interesant puzzle-ul covor, l-am cautat acum pe site-ul editurii si nu am gasit deja variantele cu litere si cifre (http://www.prut.ro/70-puzzle-didactic). Poate este un model mai nou si inca nu l-au pus pe site. Oricum voi mai urmari site-ul lor si sper sa il gasesc, imi place ideea de a fi mereu la indemana.
   Multumesc mult pentru recomandari!

 2. Recunosc ca am fost o mare egoista si la Gaudeamus m-a interesat numai si numai persoana mea si am cumparat carti doar pentru oameni mari. (sau ma rog, asa cred eu ca sunt, om mare). Mai am un pic pana ajungem la stadiul in care voi cumpara si din librarii mai mult pentru Ioana decat pentru mine 🙂

  1. Sa stii ca te admir ca ai facut asta, eu regret ca nu am apucat sa ma uit si la carti pentru mine. Din pacate eu am deja vreo 3 carti in asteptare, pe care sper sa le citesc curand, asa ca lipsa timpului este o problema in plus.
   Dar incerc sa imi impun sa fiu si “egoista” uneori (in sensul bun), ca mi-ar prinde bine! 🙂

 3. Eu ma gasit doua super-carti pentru copii si pentru parintii lor :), “Ce sa faci sa scapi de griji” si “Ce sa faci cand…nu-i corect”, doua ghiduri (pentru combaterea anxietatii si a invidiei! la varstele mici) sub forma de poveste, cu desene pentru copii, in limba romana (dar editate de Asociatia psihologilor americani).
  Iar pitica, care a vrut si ea sa mearga, pentru ca a discutat cu ei doamna de la gradi, despre carti si targul de carti, (mi s-a parut o initiativa minunata, ca de altfel multe alte chestii educative si mai putin sablonarde, ale doamnelor de la Puiutul Pufos) a purtat mandra toata ziua dupa a, “La culcare, Veronica”, o poveste taaaare draguta, si ilustrata pe foaie lucioasa, pentru copilasii mai mici,pe care sa le-o citeasca parintii inainte de culcare (vreo 2-3 zile, ca nu-i mai lunga!)

  1. Imi place ideea ghidurilor, mi-am notat titlurile si o sa le rasfoiesc si eu cand trec pe la standurile editurii Trei. Multumesc de inspiratie! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *