Similar Posts

5 Comments

  1. In data de 29 apr 2015 m am prezentat cu copilul in varsta de 4 ani la camera de garda a spitalului Sanador, acesta acuzand dureri abdominale. Desi le am spus ca anul trecut copilasul a fost operat de semi ocluzie intestinala, am asteptat o ora pe hol fara sa fim bagati in seama. Mi s a spus ca nu s cabinete libere, le am fotografiat ca dovada ca doar unul singur era ocupat. Apoi mi au spus ca nu sunt medici. Dar nu e problema mea. Eu am venit la urgenta unde consultatia este 180 lei. Copilul are 4 ani si a fost dus si la spitale de stat, dar acest tip de batjocura nu a fost intalnit. Dupa 3 h de asteptat, am plecat acasa cu copilul cu un simplu consult. Daca vroiam eco, trebuia sa mai asteptam…."45 min sau mai mult".. Apoi am fost amenintata la sfarsit de dna pediatra CORINA CILCIC "daca nu aveti rabdare, copilul are de suferit daca ma enervez". Asa ceva, nu mi-a fost dat sa intalnesc nici la spitalele de Stat.
    Am cerut audienta la directorul spitalului, dar nu am primit nici macar un mail cu scuzele de rigoare.

    1. Imi pare tare rau ca ai trecut prin experienta asta. Eu am apelat de mai multe ori la Sanador atat pentru mine, cat si pentru copil si niciodata nu am avut astfel de probleme.
      Sper sa primesti un raspuns oficial de la ei si sa isi repare cumva greseala. Sanatate multa, sper ca acum sunteti bine!

  2. Buna ziua. Si noi am avut o experienta neplacuta cu Corina Cilcic. Copilul a fost fortat sa stea la consult. Nu stie sa comunice cu copiii si era foarte nervoasa de cand am intrat in cabinet. Am refuzat continuarea consultului deoarece copilul plangea foarte tare iar ea nu folosea decat forta fizica pentru a se intelege cu bebe. Bebe care intelege si te asculta daca vorbesti cu el. Pe raport a scris ca noi refuzam consultatia din motive de agitatie. In conluzie NU Corina Cilcic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *