Similar Posts

6 Comments

 1. Mâine este prima zi de grădinița a fiului meu cel mare. Am citit articolul cu lățimi in ochi, iar la final am plâns bine, un plâns vindecător sper. Azi nu am putut fi trista si nici nostalgica pentru ca eram certată pentru ceea ce simt, acum am ajuns acasă si pot sa ma descarc. Mulțumesc pentru cuvintele frumoase si pentru gândurile bune transmise! Acomodare ușoară tuturor copiilor si parinților care încep mâine grădinița sau școala.

  1. Draga Raluca, imi pare rau ca ai fost certata pentru ceea ce simteai, mie mi se pare absolut normal sa ai multe emotii, face parte din sufletul nostru de mame. Sper ca ati avut o prima zi usoara, m-as bucura sa imi dai vesti si sa imi spui cum a fost! Te imbratisez!

   1. Nu a fost ușor in prima zi, însă mai greu a fost in a doua. In prima zi totul a fost ok pana ne-a spus doamna sa plecam, noi părinții, iar copilul meu nu a vrut sa se dea jos de la mine din brațe si-mi spunea “mami, nu ma lasă, rămâi cu mine” si as fi rămas, dar nu ma lăsau. Am plâns pana la prânz cand l-am luat acasă. Mi-a povestit ca l-a bătut un băiețel si ca doamna nu l-a aparat, ii era frica dacă ne apropiam de el, punea mâinile la ochi, se dădea in spate si striga cu frica “nu ma bate, nu ma bate”. Așa s-a comportat si afara cu alți copii si in casa cu noi si fratele lui. Azi a fost si mai greu ca nu ne-a mai lăsat sa stam cu ei măcar o ora pentru acomodare mai ușoară, a plâns pana l-am luat, a țipat, a vrut la tati si nimeni nu m-a sunat sa merg sa il iau. Mâine seara ma întâlnesc cu un psihoterapeut, desi este ziua copilului meu cel mic. Trebuie sa fac ceva pentru copilul meu cel mare si pentru mine, pentru ca dacă el nu e bine, eu sunt praf. Mulțumesc ca m-ai lăsat sa ma descarc!

    1. Raluca, cum mai sunteti? Mi-a ramas in gand ce mi-ai scris, sper ca sunteti mai bine acum si baietelul tau nu mai este speriat de gradinita! Te imbratisez!

     1. A mers la gradinita in prima săptămana si a fost ok, apoi a racit si si-a revenit si acum e iar racit. Vrea sa meargă la gradinita, asa mi-a spus mai devreme si mâine vreau sa il duc. Sper sa fie ok. Mulțumesc ca te-ai gândit la noi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *