După ecografia de la 27 de săptămâni, care ne adusese mai multe vești mai puțin bune doctorița a decis să mă cheme din nou după doar trei săptămâni ca să vedem dacă tratamentul are efectele pe care ni le doream.
Chiar mă bucur că a decis așa, pentru că altfel ar fi fost greu să stau cu atâtea neliniști mai mult timp.
Din fericire ecografia mi-a adus vești mai bune. Se pare că bebe scăpase de cordonul ombilical din jurul gâtului, am fost tare bucuroasă. Dar cel mai mult îmi doream să văd măsurătorile Doppler ca să știu dacă acum sângele meu ajunge bine la bebe și îl ajută să crească. Refăcusem analizele de sânge și numărul trombocitelor ajunsese la nivelul inferior al intervalului permis, așa că am avut efecte după tratamentul cu Aspenter pe care l-am luat zilnic pe parcursul acestor trei săptămâni.
Măsurătorile făcute pentru fluxurile de sânge care ajung la bebe au arătat că lucrurile stau mult mai bine și doamna doctor mi-a dat speranțe că totul decurge normal. Am fost bucuroasă să îl văd pe bebe și să observ cât de mult a crescut, este deja măricel și se mișcă mereu prin burtică.
Doctorița mi-a schimbat tratamentul și trebuie să iau Aspenter doar de trei ori pe săptămână câte o pastilă ca să ajut sângele să circule așa cum trebuie.
La următorul control voi afla cât voi continua tratamentul acesta și cel cu Utrogestan, pentru că după o anumită săptămână de sarcină aceste medicamente trebuie oprite. La următorul control voi primi o listă de analize necesare ca să aflăm evoluția sarcinii și să ne asigurăm că totul decurge normal.
La această ecografie de pe 6 august bebe avea deja 2114 grame și era cu trei săptămâni mai mare decât vârsta gestațională.

Tagged on:

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: