Similar Posts

4 Comments

 1. Carticele de la Bebe Librฤƒrie.
  Ceas de mana de la Elefant.ro
  Scutece Pampers de la Emag….ศ™i Black Friday continua :))))

  1. Ai fost harnica cu cumparaturile. ๐Ÿ™‚ Sunt curioasa cum o sa ti se para ceasul de la Elefant. Am avut si eu un impuls astazi sa comand unul pentru un cadou, dar nu stiam pe nimeni care sa fi luat de la ei si am renuntat. Erau unele care aratau chiar dragut.

 2. NIMIC! ๐Ÿ™‚ Ah, ba da, mi-am luat o mare teapa! In Carrefour, nebunie fiind si eu super imprastiata cu gandul sa ajung mai repede acasa..nu m-am uitat pe eticheta la raionul de peste. Bine..eu nu ma uit in general pe ce platesc, la naiba, de acum jur s-o fac!!:( Vineri seara. Sambata..dupa ce ii gatisem deja pastravul lui Andrei..ma uitam si eu asa..aiurea..pe bon.. Si imi sare in ochi un 38.50ron. Ce-oi fi luat eu de banii astia?? Guess what! Stridii!! Cica luasem stridii. Nope. Un amarat de pastrav de 7-8 ron, l-am platiti 39.. ๐Ÿ™
  Asa ca..asta am luat eu de Black Friday:(

  1. Uf, ce ghinion.. Eu am patit ceva similar la Mega Image, am cumparat ceva si pe bon aparea altceva, evident mai scump. ๐Ÿ™ De atunci ma tot uit pe bon, macar asa la preturile mai mari, sa vad daca este ceva dubios.
   Bine ca mi-ai spus de Carrefour, ca noi de obicei la hypermarketuri verificam mai putin, pentru ca bonul este lung si mergem pe ideea ca acolo nu ne pacalesc. Dar se pare ca nu este chiar asa..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *