Acum aproape un an mergeam pentru prima data la Funny Land, la o lectie demo a atelierelor pentru bebelusi. Tin minte ca era prima data cand il duceam pe Bogdan la un atelier, avea cam 7 luni si eu eram emotionata si in acelasi timp curioasa sa vad cum se desfasoara o intalnire de bebelusi.
Am mers apoi la intreg cursul de bebelusi si a fost una dintre cele mai bune investitii ale noastre. Era placut sa mergem acolo in fiecare sambata, iar la petrecerea de la sfarsitul atelierelor mi-a parut tare rau ca s-au terminat. De atunci tot urmaresc evenimentele lor cu speranta de a mai gasi ceva similar.
Vestea buna a venit zilele trecute, cand am aflat ca Funny Land va gazdui o noua serie de ateliere pentru cei mici, de data aceasta pentru copii intre 1 si 4 ani. Mi s-a parut o coincidenta tare frumoasa ca la un an de la inceputul primelor noastre ateliere sa am iarasi ocazia sa merg cu Bogdan acolo.
Pentru ca prezentarea m-a atras din prima clipa va impartasesc si voua cateva detalii si voi reveni cu vesti dupa primul atelier, sa va povestesc cum a fost.

Atelierele sunt organizate de Ioana Grozea (pe care eu am descoperit-o de ceva timp datorita blogului ei) si se vor desfasura saptamanal, in fiecare joi, de la ora 18:30 la sediul Funny Land. Sunt 8 module, iar in fiecare saptamana este o pregatita o noua activitate pentru cei mici. Primul atelier va fi pe 21 mai, iar tema va fi joaca cu aluat si coca.
Iata si temele urmatoarelor module: pictura cu degetele, joaca cu spuma colorata, joaca cu spaghete colorate, plantare de copacei, joaca cu “nisip de pe luna” si sortare de pompoms colorate.
Pe mine ma incanta mult tema primului atelier, cred ca voi fi tentata sa ma implic si eu in joaca cu aluat, asa ca abia astept sa merg acolo.
Daca si pe voi va incanta aceasta serie de ateliere va invit sa va inscrieti pe pagina evenimentului (aici) sau direct pe email la ioana@zenbebe.ro. Sper ca joi sa vad cat mai multi copii la primul atelier, Bogdan va fi incantat sa se joace in compania lor. Pana atunci va las sa descoperiti mai jos cateva dintre descrierile atelierelor, sa va faceti o idee despre ce se va intampla acolo. Pentru cei care nu vor ajunge la primul atelier promit sa revin cu impresiile noastre dupa prima sesiune de joaca senzoriala.
Atelierele sunt organizate de ZenBebe.ro in parteneriat cu Funny Land.

https://www.facebook.com/events/1447123278918613

2 thoughts on “Recomandare – Ateliere senzoriale pentru copii

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: