Similar Posts

6 Comments

 1. Deosebit de valoroasa aceasta expunere! Raluca draga – esti o comoara pentru parinti! Orice parinte ar trebui macar sa citeasca o data aceasta postare a ta… AUR în PARENTOLOGIE!
  pup :-* weekend minunat sa aveti!

  1. Cu acest gand am scris si eu, ca sa ajunga informatiile la cat mai multi parinti. Pentru ca daca s-ar schimba putin mentalitatea actuala am avea sansa la un viitor mai bun pentru copiii nostri, iar ei ar deveni poate un alt fel de adulti, mai buni si mai toleranti.
   Te imbratisez cu drag, sa ai o zi frumoasa!

 2. Raluca eu tocmai ii citesc cartea. Citisem multe despre carte, dar nu cartea in sine. Aveam o problema cu partea de recompense in ideea in care si "bravo" era considerate recomnpesa. Apoi, citind cartea, am vazut ca -de fapt- un bravo spus cand chiar face ceva sa zicem "peste varsta lui" e bun. Oricum, eu, recunosc, nu iau nimic de bun fara sa ma gandesc ce potriveste sau nu copilului meu. Asa e cu Alfie, asa e si cu alte teorii de parenting.
  Mare parte din ce spune el, aplicam fara sa fii stiut ca a scris un om despre asta, din INSTINCT.
  Am mare incredere in instinctele mele si acesti 3 ani mi-au dovedit cu varf si indesat ca am si de ce 🙂 (nu, nu-s modesta)

  Oh, da, am facut greseli. Voi mai face. Dar invat, invat..de fapt copilul meu ma invata sa-i fiu o mama din ce in ce mai buna. Perfecta? Nuuu. Niciodata! 🙂

  Multumesc pt postarea asta…Chiar eram curioasa ce si cum a fost:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *