Similar Posts

4 Comments

  1. Bună,
    Suntem Familiștii – https://m.youtube.com/channel/UCtB1WhHjyj0BK22-AkbVX9A?itct=CAEQ8DsiEwiJ7ZLVk63ZAhVJ0LQKHStYAHQ%3D si de curând am extins si zona de restaurant La Iris, primul club de familie din Romania, in Cotroceni pe strada Ernest Juvara la numarul 12.
    E putin sa spun despre La Iris ca e doar un restaurant cu loc de joacă, e mult mai mult de atât, E o locație cu adevărat family si child friendly. Aici vei întâlni familii ca a ta si te vei bucura de cateva ore de relaxare in timp ce copii vor socializa intre ei, dezvotandu-si astfel personalitatea si pregatindu-se in acest fel pentru viata, pentru gradinita si scoala. Nu vei gasi la noi oameni care sa se uite urat atunci cand cel mic face galagie, chicoteste etc.Avem produse bune, de calitate si foarte gustoase, atat pentru parinti, cat si pentru copii, si avan in vedere cca si noi suntem parinti si stim cat de importanta e alimentatia vei gasi si produse naturale si sanatoase pentru micutii tai.
    Cand ajungi prin Bucuresti te asteptam cu mare drag la noi sa încerci pizza noastra despre care multi clienți au spus ca este una din cele mai bune din oras.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *