Planuiam sa scriu pe rand despre aventurile noastre prin New York, dar nu ma pot abtine sa nu va povestesc “la cald” despre evenimentul de astazi. In America se sarbatoreste azi Thanksgiving Day (Ziua Recunostintei), este zi libera in toata tara, iar in New York are loc o parada unica, menita sa marcheze intr-un mod vesel si colorat aceasta sarbatoare.

Despre istoria paradei puteti citi pe Wikipedia, noi am avut norocul de a prinde cea de-a 90-a editie, care a fost cu adevarat uimitoare.

Pe strazi a fost imens de multa lume, dar totul a fost perfect organizat, asa ca am prins si noi un coltisor din care sa urmarim totul. Voi lasa pozele sa va povesteasca putin din atmosfera de acolo. Chiar daca nu am avut un unghi prea bun pentru poze si le-am facut cu telefonul, in timp ce il timeam si pe Bogdan cocotat pe un gard, cred ca va veti face o idee despre cat de frumos si impresionant a fost.

Parada este faimoasa pentru baloanele uriase cu heliu, care dupa cum se vede si in poze, sunt gigantice chiar si printre cladirile inalte din centrul orasului. Daca ajungeti vreodata la New York de Thanksgiving, merita din plin sa infruntati aglomeratia si sa participati la aceasta parada, sigur veti fi cuceriti de atmosfera.

~ Jurnal de calatorie la New York / Raluca & Bogdan / noiembrie 2016

Tagged on:     

2 thoughts on “Macy’s Thanksgiving Parade – un eveniment uimitor

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: