Similar Posts

15 Comments

  1. Felicitari, draga mea! Si pentru idee si pentru cat continut ai reusit sa urci deja pana acum. Iti tin pumnii, sa fie o aventura frumoasa. Cred ca o diferenta pe care o vei vedea este ca vei avea mai multe comentarii pe blogul in engleza. Ei par a fi mai deschisi la asta.

    1. Multumesc mult, Cristina! Bloggerii de acolo sunt deschisi la comentarii, pentru ca incearca sa fie prietenosi si chiar legi prietenii online mult mai usor. Insa cititorii nu sunt nici in America foarte deschisi la comentarii, din ce am observat pe blogurile “mari” de aici.

  2. Mi se pare o idee minunată, îmi place mai mult să citesc articole în engleză decât în română deci o să te urmăresc negreșit. Succes și cât mai multă inspirație îți doresc!

  3. Buna Raluca! Am intrat ieri pe pagina de facebook Playful notes si mi-a placut foarte mult. Eu te admir si iti citesc toate postarile pe care le gasesc pline de informatii utile. Ideea de citate despre parinti si copii mi se pare foarte buna. Pe mine m-au facut sa zambesc 🙂
    Asa ca spor la treaba! 🙂

  4. Draga Raluca,mi-ai transmis si mie emoțiile tale,si te susțin din toată inima. Ti-am scris și pe celalalt blog.Eu,una,iți mulțumesc ca astfel mai exersam si noi cu tine limba engleza,plus ca ne mai arati/înveți și cum e stilul tau de viata acolo si despre alta cultura.Asa ca zic…sa fie într-un ceas bun!
    ps A,aha,de asta lipseai de pe blog…scuze acceptate,hi,hi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *