Despre primele doua zile din road trip-ul nostru am scris aici si aici.

A treia zi de vacanta ne-a gasit in St Antone de Calonge, pe malul marii. De dimineata am profitat de vremea frumoasa si vantul racoros ca sa mergem din nou pe plaja.

In timp ce Bogdan si Tati au descoperit pe indelete plaja si apa, eu am profitat de putin timp pentru mine si m-am bucurat de soare si de zgomotul placut al valurilor.
Cand a devenit prea cald pe plaja ne-am retras la piscine hotelului, unde am stat la umbra, iar baietii s-au balacit in piscina, spre marea bucurie a lui Bogdan, care radea asa cu pofta incat starnea zambetele multor oameni de
pe marginea piscinei.
Seara am decis sa mergem din nou la pizzerie, dar de data aceasta ceva mai devreme ca sa avem timp si de o plimbare mai lunga pe faleza. L-am imbracat pe Bogdan intr-o ie traditionala care a starnit multe priviri admirative in timpul plimbarii noastre, iar el a fost incantat sa vada ca oamenii se opresc sa ii zambeasca sau sa ii spuna cateva cuvinte.
Pe tot parcursul plimbarii Ponei (micul lui calut plimbaret) a fost alaturi de noi si chiar si la masa a avut un loc de cinste langa farfuria mea. 🙂
Dupa ce am mancat am continuat plimbarea, am admirat marea agitata, am intrat in cateva magazine micute de pe faleza, ne-am jucat cu orice lucru interesant ne-a iesit in cale.
Am revenit in camera incarcata de bucuria aparte pe care mi-o da de fiecare data zgomotul valurilor si aerul acela curat de pe malul marii. A urmat o noapte mai agitata, cu mai multe treziri, dar parca nici asta nu a putut diminua cu nimic farmecul unei zile petrecute aici.
* va urma *
Tagged on:

4 thoughts on “Road trip pe Costa Brava, bucurie pe malul marii (ziua 3)

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: