Despre zilele de vacanta de pana acum am scris aici: ziua 1ziua 2ziua 3, ziua 4.
Ziua a cincea am inceput-o tot in coltisorul retras de la Pont de Molins, dar de data aceasta am decis sa evadam putin din linistea de acolo si sa ne petrecem ziua cutreierand coasta.
Prima oprire a fost pe plaja de la L’Estartit, o plaja destul de aglomerata, deci mai putin pe gustul meu. Dar lui Tati i-a placut mult acolo, era o plaja cu nisip fin si apa calda, numai buna de inotat, asa ca el a profitat din plin de asta.
Cat timp inota Tati, Bogdan isi ocupa timpul cu galetusa si formele de nisip, ascuns sub palaria lui de dinozaur.
Eu am stat langa el si am admirat privelistea, plina de vaporase si cu o stanca spectaculoasa care se vedea in departare.
Tot in L’Estartit am luat masa la un restaurant cu mancare delicioasa, unde am intalnit si o chelnarita romanca de la care am mai aflat lucruri interesante despre obiectivele de pe Costa Brava. Bogdan a avut o portie mare de mancare doar pentru el, dar nu a vrut sa guste nimic, a fost prea ocupat sa se joace prin tot restaurantul.
Urmatoarea oprire a fost la Sa Tuna, un loc minunat cu privelisti uimitoare.
Acolo ne-am plimbat pe stanci, am stat putin pe plaja, a admirat privelistile si multele barcute ancorate in golfuri, am facut multe poze si am profitat din plin de frumusetea locului.
Am facut multe poze pe drumul de pe stanci, pentru ca peisajul mi s-a parut cu adevarat minunat si mi-am dorit sa surprind cat mai mult din atmosfera locului.

Dupa plimbarea lunga pe coasta de la Sa Tuna, am pornit spre urmatorul obiectiv: gradina botanica Cap Roig, un loc situat chiar pe coasta, care imbina frumusetea florilor cu zgomotul placut al marii.

Bogdan era deja obosit in timpul vizitei in gradina botanica, asa ca ne-am plimbat usor, am profitat de aerul curat si apoi am revenit obositi la masina.

Am ajuns la El Moli tarziu, ne-am mai jucat putin si apoi am adormit toti trei epuizati dupa o zi intreaga petrecuta pe drumuri. A fost ziua cu cele mai frumoase peisaje de pana acum, imi vor ramane mult timp in minte imaginile frumoase surprinse de-a lungul plimbarilor noastre pe-a lungul coastei.

* va urma *

Tagged on:

One thought on “Road trip pe Costa Brava, peisaje de neuitat (ziua 5)

  • 09/07/2015 at 6:30 pm
    Permalink

    va urmaresc traseul în fiecare zi si ma bucur pentru voi. Vacanta placuta în continuare! pupici

    Reply

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: