Similar Posts

6 Comments

 1. Bogdan este din ce in ce mai independent 🙂 Se pare ca a inceput sa cunoasca foarte bine si regulile prin hotel 🙂
  Vacanta minunata in continuare! Pupici

 2. Ce plăcut ne transmit imaginile și rândurile tale atmosfera frumoasă de vacanță! Când vei avea timp, te-as ruga să ne povestești câte ceva despre mesele lui Bogdan: ce ai optat să îi dai, cum a acceptat alimentele de acolo?

  1. La capitolul mese pot sa spun ca totul a fost putin haotic, adica nu am mai respectat deloc programul de acasa. In primele 2 zile nici nu a fost asa mancacios cum este el de obicei si oricum a preferat sa fie alaptat mult, probabil ca sa profite ca ma are pe mine alaturi toata ziua. 🙂
   Am gasit aici multe variante de mancare pentru el, din punctul asta de vedere nu a fost o problema. Mai mult ne-a incurcat programul restaurantelor, care in multe locuri erau inchise intre orele 15:30 – 20, deci in perioada asta trebuia sa gasim alte alternative.
   Promit sa revin cu mai multe detalii despre mesele din vacanta de indata ce ne intoarcem. 🙂

 3. Ce plăcut ne transmit imaginile și rândurile tale atmosfera frumoasă de vacanță! Când vei avea timp, te-as ruga să ne povestești câte ceva despre mesele lui Bogdan: ce ai optat să îi dai, cum a acceptat alimentele de acolo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *