Similar Posts

6 Comments

 1. Buna Raluca. Eu sunt ortroped pediatru si ma bucur ca exista parinti care scriu despre problemele ortopedice ale copilului lor. S-a strecurat insa o mica gresala in articolulu tau si anume: este destul de rara incidenta unei displazii de sold grava care sa necesite imobilizare in aparat gipsat ceea ce face ca tratamentul in cele mai multe cazuri sa fie reprezentat de hamuri sau orteze de abductie (adica in pozitia de “M” a soldurilor). Parintii sunt absolut ingroziti de ideea de gips si de aceea am tinut sa-ti scriu pt ca ecografia de sold dublata de consultul ortopedic chiar este o investigatie extraordinara pt nou-nascut. Intradevar e bine sa fie facuta in prima luna. Felicitari pt articol!

  1. Multumesc mult pentru mesaj! Ma bucur ca ai facut mentiunea legata de greseala din articol, este foarte important ca parintii sa gaseasca informatii corecte.

   1. Stie cineva unde ma pot duce sa fac o ecografie și control ortopedic cu trimitere mai ieftin? Am înțeles ca este 160 lei o eco.

    1. Din pacate nu stiu sa iti raspund, insa poti ruga medicul de familie sa iti faca o recomandare ca sa poti gasi un loc unde ecografia sa fie mai ieftina.

  1. Nu stiu sa iti dau un raspuns sigur, dar avand in vedere ce program incarcat are dansul cred ca prefera sa se axeze pe at tip de cazuri. Poti suna sa intrebi, are colaborari si la privat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *