Asa cum am povestit pe scurt aici, la botez am dorit sa am la restaurant un candy bar care sa fie pe placul invitatilor, sa se potriveasca bine cu tema aleasa si sa ne dea ocazia de a ne bucura de ceva dulce pe tot parcursul evenimentului.
Dupa multe cautari am descoperit Martipan Creativ, iar atunci am decis sa le scriu si sa aflu ce ar insemna pregatirea unui candy bar pentru evenimentul nostru. Am primit repede un raspuns, cu toate detaliile care imi trebuiau, chiar o lista orientativa cu dulciurile necesare pentru numarul nostru de invitatie.
Am ales pe rand fiecare detaliu: ce dulciuri sa fie incluse, cum sa se faca decorarea, ce sa scrie pe fiecare element de decor. Cele doua doamne care s-au ocupat de tot au fost mereu atente la nevoile noastre si au creat toate elementele de decor asa cum ne-am dorit. Tema noastra a fost legata de animalutele din jungla, iar candy barul s-apotrivit perfect cu toate celelalte decoratiuni.
Ne-au placut enorm dulciurile, mai ales macarons si acadelele de martipan. Invitatii au admirat candy barul si pe tot parcursul evenimentului au fost atrasi de masuta cu dulciuri. Mai toti ne-au intrebat cine a creat acele dulciuri gustoase si foarte apetisante, iar la plecare au vrut sa ia cateva briose, acadele si cake pops la pachet.
Ne-am bucurat mult ca totul a iesit cum ne doream, iar in emailurile primite dupa eveniment multi prieteni au facut referire la masuta colorata si plina de dulciuri, deci cu siguranta a fost o alegere inspirata sa includem un candy bar in petrecerea  noastra.
Ca sa va convindeti cat de bine arata candy barul va las sa admirati pozele, iar despre gust va pot spune ca a fost pe placul tuturor. Daca va ganditi la un candy bar pentru un eveniment sau doriti sa comandati doar dulciuri pentru o petrecere va recomand cu drag sa incercati Martipan Creativ, merita sa incercati dulciurile si sigur veti decide sa mai comandati.
Puteti sa le contactati pe doamnele care fac aceste dulciuri minunate folosind datele de contact de pe blogul lor (blog.martipancreativ.ro) si de pe pagina de Facebook (aici), unde veti vedea multe creatii ale lor, ca sursa de inspiratie pentru evenimentele voastre.
Noi nu putem decat sa le multumim pentru ca ne-au facut botezul mai frumos! Cu siguranta vom mai comanda dulciuri de acolo, ne trebuie doar un pretext potrivit. Sper sa urmeze cat mai multe petreceri dulci. 🙂

    
    
    
    
    

 

 

 

sursa foto: pagina de Facebook Martipan Creativ

    
    

credit foto: Punctfoto

Tagged on:

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: