Unul dintre obiceiurile legate de botez spune ca dupa eveniment parintii sa ofere nasilor un cadou ca semn de multumire. Pentru noi a fost destul de greu sa gasim un cadou care sa se potriveasca si care sa le arate nasilor ca le suntem recunoscatori pentru faptul ca ne-au fost alaturi intr-un moment asa frumos.

Iata cateva idei de cadouri pentru nasi, care sper sa inspire si alti parinti aflati in cautarea darului potrivii.
1. Tort
Conform traditiei ar trebui ca finii sa le dea nasilor un tort dupa botez, ca sa isi arate multumirea. O idee buna ar fi un tort peronalizat cu un mesaj pentru nasi, sigur va fi primit cu bucurie. Pentru ca la botez noi am avut multe dulciuri ne-am gandit ca ar fi mai putin potrivit ca la baita de a doua zi sa le dam cadou un tort, dar am luat cateva dulciuri de la Chocolat, pe care sa le poata pastra mai mult timp.
2. Album foto personalizat
Dupa ce am primit fotografiile facute de fotograf la eveniment am decis ca ar fi frumos sa le facem un album nasilor, care sa le ramana amintire. Un astfel de dar este original si va adce bucurie nasilor, pentru ca este ceva personalizat chiar pentru ei.
Puteti opta la varianta simpla: sa cumparati un album foto, sa printati fotografiile cele mai reusite si sa le adaugati in album. O alta varianta, care noua ne-a placut mai mult, a fost sa facem o fotocarte cu fotografii alese de noi. Am folosit un software de pe cewe.ro si ne-a fost livrata cartea, care a iesit frumos si a fost pe placul nasilor, care au rasfoit-o cu drag.
3. Un buchet de flori dulci
Alta optiune pentru un cadou frumos pentru nasa este un buchet de flori dulci, create din biscuiti. Arata superb, sunt o surpriza frumoasa si pe langa aspect sunt tare deliciosi. Noi am comandat un astfel de cadou de la Prajiturele, de unde luasem marturiile pentru petrecere, care ne placusera mlt.
Cred ca imaginea descrie mai bine aceasta varianta de cadou, se poate personaliza oricum va doriti si noi am adaugat chiar un mesaj pe o inimioara din biscuite dulce. Mai multe idei care sa va inspire gasiti pe pagina lor de Facebook, aici.

Va doresc spor la cumparaturi! Sa gasiti ceva frumos, iar nasii sa primeasca darul cu bucurie.
 Daca va pregatiti de botez gasiti aici mai multe postari despre acest subiect.
Tagged on:

2 thoughts on “3 idei de cadouri frumoase pentru nasi

  • 13/04/2017 at 5:57 pm
    Permalink

    Cadourile personalizate sunt o idee foarte buna. Poti face si statuete personalizate dupa chipul lor pe minimecraft.ro

    Reply

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: