Similar Posts

6 Comments

 1. Ne dorim sa mergem, singura chestie e ca trebuie sa fim inapoi acasa pe la 13.30-a4 caci atunci e somnul… Nu impus de mine, el vrea /se cere la somn pe la ora aia..si daca il rateaza (ceea ce s-a intamplat de 3 ori in 2 ani jumate)..e alt copil..si nu in bine:)). Crezi ca sunt suficiente aprox 21/2 ore(maxim 3) de stat pe acolo? adica e timp sa vedem/facem macar o parte din ce au acolo?

  1. Locul nu este foarte mare, adica dupa parerea mea ati avea timp. Acum depinde si de Andrei, cat de mult va vrea sa stea la fiecare tarc cu animale. Daca ii place s-ar putea sa nu mai vrea sa plece de acolo. πŸ™‚
   Daca mergeti doar sa vedeti animalele si sa va jucati putin prin iarba cred ca va incadrati in timp, se deschide la 9:30, deci cred ca apucati sa stati vreo 3 ore. Mai sunt tot felul de activitati pentru copii care cred ca ti-ar consuma mai mult timp, dar puteti sa nu mergeti la ele, ci doar pe la animalute. Noi nu am fost la activitati pentru ca bebe este prea mic.
   De exemplu cand am fost de 1 iunie acolo am stat doua ore, timp in care am trecut pe la toate animalele, noi am mancat ceva si apoi ne-am jucat putin prin iarba, Cred ca ar fi frumos sa mergeti. Daca ajungeti pe acolo sa imi spui cum ti s-a parut si daca i-a placut lui Andrei. πŸ™‚

 2. Multumesc pentru raspuns, Raluca. Sper sa ajungem cat de curand…habar n-am ce fel va reactiona. La zoo, anul trecut -la 1 an si 5 luni a fost super ok; anul asta la 2 ani si 5 luni am alergat in continuu dupa el:))de ceredam ca o sa ne dam duhul..era cand in stanga, cand in dreapta, curios, dar foarte nerabdator sa le vada pe toate.. Pana la 5 ani nu mai mergem la zoo:))), decat daca iau vitamin cu o luna in avans:P.
  De aceea te intrebam, sa ma prind daca ne-ar paste aceeasi alergatura:))Cred ca e altceva, asa ca..o sa mergem si-o sa povestesc:)

  1. De alergat cred ca nu scapi nici aici, dar macar spatiul este ceva mai mic decat la Zoo. πŸ™‚
   Cred ca ii va placea sa ii citesti despre fiecare animal, la fiecare tarc este o placuta cu cateva informatii interesante si cred ca il vor atrage. Va doresc distractie placuta si va astept cu impresii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *