Am descoperit de curand o initiativa frumoasa, o serie de evenimente numite “La Ceai cu Mamici”, gandite pentru mame dornice sa petreaca momente distractive alaturi de copii si de alte mamici.
Sambata, pe 31 mai, are loc o intalnire cu un subiect tare drag mie: calatoriile cu bebelusul. Eu si Tati suntem pasionati de calatorii, am vizitat multe tari impreuna inainte de a fi parinti si vrem sa continuam vacantele prin lume alaturi de bebe, deci ne vor folosi sfaturile primite de la o mamica cu multa experienta in calatorii: Adriana Cocic, cea care ne incanta cu blogul ei de Minicalatorii in Trei.

Pe langa discutia cu Adriana, la intalnirea de sambata vor mai fi multe activitati frumoase:
– intalnirea Baby Start pentru bebelusii mai mici de un an (unde va merge Bebe impreuna cu Tati)
– intalnirea Senzory Playdate pentru copii mai maricei
– targul pentru parinti cu multe produse interesante: cosmetice naturale de la Soap Mill, accesorii pentru fetite de la Fetite cu fundite, hainute de la Funkykids.ro, haine pentru alaptare de la Sustinem Alaptarea, sisteme de purtare de HipHip.ro (mai ales manduca noastra atat de indragita) si altele.

Evenimentul are loc sambata de la ora 11 la Elefantelul Curios (str. Constantin Brancoveanu nr. 7D), inscrierile se fac la adresa ioana@go-big.ro , pretul pentru participare este de 35 lei pentru plata in avans si 45 de lei pentru plata la eveniment. Gasiti aici pagina de Facebook a evenimentului cu mai multe detalii pentru participanti.
Voi fi acolo sambata, alaturi de Tati si de Bebe, sper sa aflam multe lucruri despre calatoriile in trei, sa ne distram si sa cunoastem oameni noi. Daca mergeti acolo sambata sper sa ne cunoastem. 🙂

sursa foto: La Ceai cu Mamici

One thought on “Sambata asta mergem La Ceai cu Mamici

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: