Similar Posts

4 Comments

 1. principii sanatoase, Raluca draga! atât tu, cât si Bogdan, suteti fericiti ca situatia este asa cum o descrii.
  Am avut o prietena (am fost împreuna in echipa de volei, de la 12 ani la 25 de ani) care mergea cu fetita în parc sa îi dea de mâncare, o îndopa folosind orice moment de distragere a atentiei si tare mila mi-a fost de amândoua! Insa stiu ca ea- mama, suferea de hiporexie si slabanoaga a fost toata viata si a suferit mult. Cu siguranta îi era teama ca fetita ei sa nu-i mosteneasca starea patologica… Nu mai stiu nimic e ele… Uite cum subiectul postarii tale m-a adus în stare de melancolie. Tare dor mi-e de vremurile de cantonamente 🙂 Au trecut peste 25 de ani!
  te pup. Un start bun în weekend!

  1. Ma bucur ca am aflat inca un lucru nou despre tine, ca ai jucat volei atata timp. Cred ca acesta este unul din "secretele" pentru care ai un corp asa armonios. Cu siguranta sportul facut cu regularitate isi pune amprenta pe intreaga viata si se simt beneficiile pe termen lung.

 2. Draga Raluca,
  A picat la tanc articolul tau. Peste o luna jumate incepem diversificarea si deja am inceput sa citesc articole despre acest subiect.
  Nu ti-am mai scris de multa vreme pentru ca bebe s-a grabit sa vina la 33 de saptamani, adica pe 13 septembrie. De fapt am facut o preeclapsie severa, in 2 saptamani am pus pe mine 16 kg (erau de fapt 16 litri de apa) de care am scapat rapid, dupa nastere.
  Apoi a fost perioada de acomodare cu puiul, dedicarea totala a timpului bebelusului si acum, pot sa spun ca, in sfarsit, am putin timp si pentru mine.
  Promit ca o sa citesc fiecare postare pe care am ratat-o.
  Sper ca tu si Bogdan sunteti bine!

  Week-end placut!
  Claudia

  1. Draga Claudia, ma bucur mult ca ai revenit. 🙂 Felicitari pentru bebe, sa fie sanatos si sa te bucuri de el! Sper ca acum sunteti bine amandoi si ca te acomodezi cu noua postura, de mamica.
   Mie mi-a fost greu la inceput sa ma obisnuiesc cu lipsa de timp pentru mine, cu faptul ca este cineva mereu dependent de mine, dar acum m-am acomodat si privesc doar partea frumoasa a lucrurilor. 🙂
   Sper sa scrii pe blog despre bebe, as citi cu mare drag! Te imbratisez!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *