Particip si in aceasta saptamana la initiativa interesanta de aici, de pe blogul lui Carmen, si va invit cu drag sa descoperiti acolo multe imagini care spun povesti, pe blogurile celor care participa la miercurea fara cuvinte.
In imaginile de saptamana aceasta sunt doua veveritele pe care le-am intalnit sambata in parc, ambele tare jucause, desi afara era destul de frig.
7 thoughts on “Miercurea fara cuvinte (28) – Veveritele

  • 09/02/2015 at 12:41 pm
   Permalink

   Nu am avut deloc bunatati la mine, mi-a parut tare rau ca am ratat momentul. Mai incercam si altadata, poate le mai intalnim. 🙂

   Reply
 • 04/02/2015 at 12:07 pm
  Permalink

  dragute :)) In filmul "Inglorious basterds"(2009) este pusa o intrebare tare ciudata "De ce omul are repulsie fata de sobolani, dar fata de veverite – care le seamana foarte bine pâna la coada si care pot transmite la fel de multe boli ca si sobolanii – avem tendinta de a ne bucura când le vedem?! :)))
  Te pup Raluca. O zi faina!
  Happy WW! ☺

  Reply
  • 09/02/2015 at 12:43 pm
   Permalink

   Bine pusa problema. Eu am aceiasi dilema cu soarecii si hamsterii. Eu am avut hamster cand eram mica si il indrageam enorm, dar ma gandeam mereu ce diferenta in felul in care tratam hamsterii in comparatie cu soarecii.
   Mi-ai dat o idee cu acest film, nu am apucat sa il vad si pare interesant.

   Reply
 • 04/02/2015 at 1:03 pm
  Permalink

  O zi bună să ai !
  Astăzi prezint o colecţie de goblenuri.
  Să ai o zi liniştită cu spor la tot ce faci !

  Reply

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: