Similar Posts

4 Comments

 1. asa este… drumul nu e mereu neted :)) Dar la fiecare cazatura, învatam câte ceva… experienta personala este cea mai buna! Oooooho, câte am mai învatat si eu si fetele mele :))
  va îmbratisez ♥ Un weekend minunat sa aveti!

 2. Dupa ce a cazut din mers, din picioare, de la 20cm de mine cu coltul ochiului intr-o banca in Cismigiu..(1 an si 5luni avea atunci) am inceput sa iau cu mine in parc ser fiziologic, comprese &this kind of staff.
  Pe de alta parte atunci am aflat ceva despre mine: cand e vorba de puiul meu si de o situatie de criza in care sunt doar eu cu el, am o luciditate si o viteza de reactie iesite din comun. Dupa ce trece criza, mi se taie genunchii, plang, si ma ia cu lesin.. Dar pe moment-reactionez super prompt si ok. Daca sunt doar eu cu el. Cumva..ceva..undeva..ma intareste.
  Am mai avut cateva din astea nasoale, in casa sau afara, dar, Slava Domnului, pana acum niciuna cu urmari grave.

  Sa fiti bine si..la cat mai putine incidente!

  1. Si eu ma pregatesc cu gentuta pentru mers in parc, deocamdata iesim doar in parculetul de langa casa, pentru ca vremea nu ne lasa sa fim mai aventurosi. 🙂
   Ma bucur ca tu este o mama asa puternica, Andrei este un nocoros. Eu inca ma pierd putin cu firea in momentele astea, sper sa mai invat si eu pe parcurs sa fiu mai linistita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *