Similar Posts

2 Comments

  1. vacantele sunt o extraordinara sursa de relaxare, atât pentru copii, cât mai ales pentru parinti – nu am inteles niciodata cum poate cineva sa nu-si doreasca sa petreaca un concediu departe de casa, sa nu doreasca sa viziteze locuri noi, sa observe de aproape locuri, oameni si lucruri despre care poate doar a citit. Am trei cunostinte care zau, abia asteapta sa aiba concediu sa stea acasa în pat si sa se uite la tv nonstop. Sau sa citeasca, in curte… Citesc si eu cu placere stând pe balansoar în curte, dar asta o pot face in fiecare zi, cateva ore si la sfârsit de saptamâna mai mult timp ☺ Însa o calatorie undeva la mare, la munte sau intr-un oras deosebit, nu pot face decât când am concediu.
    Bineînteles ca având un copil cu tine, ai mai multa responsabilitate si intregul program trebuie facut tinând cont de puterile si interesul copilului. Daca e mic, poate dormi în Manduca, în principiu nu conteaza unde este dus :)) Cu cât creste mai mare, cu atât necesitatile lui trebuiesc luate în considerare. Exista foarte putine locatii care interzic petrecerea vacantei cu copii sub 14 ani. Majoritatea statiunilor ofera chiar asistenta babysitting gratuita, pentru câteva ore pe zi; toate hotelurile au cluburi pentru copii si in fiecare zi organizeaza activitati pentru ei, pe grupe de vârsta. Ce îmi pace sa-i urmaresc :)) De-ar fi fost asa si pe vremea când am avut eu fetele micute!
    Vacanta minunata va doresc! pupici si îmbratisari

    1. Nici eu nu am inteles niciodata oamenii care nu se bucura din plin de concedii, mai ales ca pentru mine calatoritul este cea mai mare pasiune. Mai stiu oameni care se tem sa calatoreasca impreuna cu copiii si de asta au renuntat la pasiunea lor pentru vacante, dar in conditiile in care exista atatea destinatii child friendly mi se pare un mare pacat sa rateze ocazia de a se bucura de timp liber alaturi de cei mici.
      Eu abia astept vacanta noastra, sper doar sa fim sanatosi ca sa putem profita din plin de ea. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *