Povesteam zilele trecute despre escapada noastra prin Bulgaria si promiteam sa revin cu impresii din cea de-a doua parte a vacantei noastre, cea petrecuta in Muntii Ciucas. Perioada petrecuta la munte a fost mai scurta, dar plina de bucurie si de locuri minunate.

Voi lasa din nou pozele sa va povesteasca despre frumusetea locurilor acelea si revin curand si cu detalii despre o cazare de poveste pe care am descoperit-o in vacanta noastra. Sunt atat de multe locatii superbe in tara noastra si sunt fericita ca am sansa sa le vad alaturi de Bogdan, pentru ca simt ca el se bucura cu adevarat de fiecare moment petrecut in natura, de orice loc nou pe care il vede si de toate minunatiile pe care le descopera in calatoriile noastre.

Dupa ce in iunie am fost in Muntii Apuseni si peisajele au fost superbe, nu credeam ca voi gasi curand vreun loc care sa ma incante mai mult, dar se pare ca Muntii Ciucas au reusit sa ma cucereasca prin simplitate si senzatia aceea de “alta lume” pe care ti-o dau plimbarile pe acolo. Sper ca imaginile surprinse de noi sa va arate macar putin din frumusetea locului si sa va inspire sa il vizitati si voi alaturi de cei mici, eu cred ca merita din plin.

Tagged on:

6 thoughts on “[foto] Mini vacanta noastra prin Muntii Ciucas

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: