Despre zilele de vacanta de pana acum am scris aici: ziua 1ziua 2ziua 3ziua 4, ziua 5.
Ziua 6
Cazarea de la El Moli a fost una izolata si unul dintre avantajele locului a fost ca era putina lume acolo, asa ca ne-am putut bucura de piscina si de curte fara sa deranjam pe nimeni.
Am inceput ziua la piscina, dimineata devreme, eram doar noi trei in apa si ne simteam de parca intregul complex era al nostru. 🙂
Bogdan a prin curaj si s-a balacit mult in apa alaturi de Tati, care a fost incantat sa aiba un partener de joaca asa plin de energie.
Dupa baie am alergat prin toata curtea, iar abia apoi am putut merge linistiti la micul dejun, eram deja infometati si am mancat toti trei cu multa pofta.
Inainte de o noua plecare la drum in timp ce eu pregateam bagajele, Bogdan a “desenat” putin in stilul lui caracteristic.
Prima oprire de pe drum a fost in Parcul National Cap de Creus, la plaja Port de la Selva, un loc linistit, cu o plaja mare si stradute inguste, pline de culoare.
Pe plaja Bogdan s-a jucat in apa,  iar Tati i-a construit din nisip un mini stadion de fotbal, de care au fost amandoi incantati.

La plecarea de pe plaja am strabatut parcul national, care arata minunat, este practic o oaza de natura in mijlocul unei zone aglomerate. Pe dupa-amiaza am ajuns la urmatorul loc unde ne-am cazat, in Roses, la un hotel aflat pe malul marii. Am profitat de vremea racoroasa ca sa ne plimbam putin si sa descoperim locul, apoi am revenit in camera, sa ne culcam. A urmat o noapte agitata, dar din fericire a trecut cu bine si a doua zi dimineata eram pregatiti toti trei sa descoperim pe indelete statiunea.

Ziua 7
Ne-am inceput ziua pe plaja, unde am lenevit pe nisip pana cand s-a facut prea cald si a trebuit sa ne retragem in camera.

Am mai iesit la o scurta plimbare, pentru ca Bogdan nu avea stare in camera, dar am fost inspirata sa iau Bumbo cu noi si dupa putina alergatura prin magazine a adormit multumit in bratele mele.
Cand s-a mai racorit putin am iesit la plimbare pe faleza si am inchiriat biciclete. A fost o premiera pentru Bogdam, care a mers prima data pe bicicleta, in scaunul din spatele lui Tati. Am luat doua biciclete electrice, deci si pentru noi a fost ceva nou. Plimbarea ne-a placut mult, singurul inconvenient a fost strada aglomerata care ne-a facut sa pedalam mai incet decat ne-am fi dorit,
Ne-am plimbat timp de o ora si apoi ne-am intors pe jos spre hotel. Speram ca Bogdan sa vrea sa ne odihnim putin, dar el era inca plin de energie, asa ca am iesit la piscina sa ne mai jucam putin.
Dupa joaca in apa oboseala a aparut si la el, asa ca am luat cina si apoi am mers cu totii la culcare. Mai toata noaptea s-a auzit muzica de la barurile de pe langa hotel, dar a fost placut, am avut putin din atmosfera de pe faleza in camera noastra.
* va urma *
Tagged on:

3 thoughts on “Road trip pe Costa Brava, plaja si plimbari (zilele 6 + 7)

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: