Similar Posts

4 Comments

  1. Super tare! Fetița mea face cam toate lucrurile acestea insa nu foarte corect. Spălatul dinților de exemplu. Cat despre tăiatul legumelor, trebuie sa recunosc ca mi-a fost teama sa o las cu un cuțit in mana dar acum ca ai amintit de cel de plastic cred ca o sa experimentam si noi.

    1. Am vazut recent si un cutit tip Montessori, usor de manuit pentru copii, care are o lama si o parte de care sa tina copilul, mi s-a parut interesant. Nu am gasit inca in Romania, mai caut si sper sa incercam si varianta asta.

  2. Eu am cumparat de curand cartea “100 activitati stinulatoare montessori” si sunt asa multumita de ea. O recomand tuturor celor care vor sa aplice metoda asta, partial sau integral. Cartea e pt 1-5 ani, fetita mea de 3 ani jumate, stie sa le faca cam 80%, dar e bine ca am luat-o ca am toate activitatile intr-un singur loc, si vine baiatul tare din urma. Uite ca pt el o sa fiu mai pregatita 🙂

    1. Avem si noi cartea, este intr-adevarat foarte utila. Mi-ar fi placut sa o cumpar cand era Bogdan mai mic, dar este buna si acum, sunt multe idei bune acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *