Te privesc in timp ce dormi si mi se pare incredibil cat de mult ai crescut, ce baietel dragalas ai devenit si cat de norocoasa sunt sa te am. Tu esti motivul pentru care imi doresc sa fiu un om mai bun, tu esti bucuria cea mai mare a fiecarei zile, datorita tie viata mea este mai plina, mai intensa, mai frumoasa.

Am invatat enorm de multe de cand sunt mama ta, nici nu imi vine sa cred cat de mult mi-a putut atinge sufletul un om asa mic ca tine. Imi place sa te privesc cum dormi asa linistit, mi-e asa de drag de tine incat uneori mi-as dori sa te strang tare, tare in brate, chiar daca as risca sa te trezesc.

In momentele astea ma intreb uneori daca esti fericit, daca reusesc sa iti arat toata dragostea mea, daca simti cat de iubit si pretuit esti. As vrea sa stii ca esti un copil minunat si ca pentru mine esti cel mai frumos dar pe care l-am primit vreodata de la viata.

Dragul meu mic, iti promit ca te voi iubi mereu din tot sufletul, indiferent ce s-ar intampla. Tu vei ramane mereu copilul meu drag si nu exista nimic pe lumea asta ca ar putea schimba dragostea mea pentru tine. Pana sa te cunosc pe tine nu as fi crezut ca pot iubi pe cineva asa intens si sincer, nu stiam cat de mult iti pot topi sufletul doua manute dragalase care te imbratiseaza, nu banuiam ce fericita ma pot face chiar si gesturile cele mai simple pe care le faci atunci cand ne dragalim. Asa ca poti fi sigur, dragul meu, ca dragostea mea te va insoti toata viata si ca nu voi renunta niciodata sa iti arat asta.

As vrea sa iti promit acum ca voi fi mereu langa tine in momentele dificile si ma voi stradui de fiecare data sa te inteleg, sa te ajut, sa te imbratisez. Stiu ca la un moment dat iti vei dori multa libertate si eu nu voi mai fi asa aproape de tine mereu, dar vreau sa cresti stiind ca te poti intoarce oricand langa mine atunci cand iti este greu, iar eu te voi primi mereu cu dragoste si cu dorinta enorma de a-ti fi alaturi.

Si mai presus de orice iti promit ca ma voi stradui mereu sa fiu o mama buna pentru tine. Voi face greseli, stiu, oricat de mult mi-as dori sa le evit, dar sper sa invat din fiecare cate o lectie care sa ma ajute sa fiu un parinte mai bun. Sper doar ca tu sa ma ierti pentru greseli si sa imi dai sansa sa “cresc” alaturi de tine. Sa fiu mama este o meserie grea, dar tu imi esti cel mai bun ghid si ma inveti mereu, in felul tau, cum sa iti fiu alaturi.

Esti minunat, micul meu drag, si imi doresc enorm sa te stiu fericit. Stiu ca uneori relatia noastra va trece prin momente dificile, cand poate nu ne vom simti la fel de conectati ca acum, cand vom gresi unul fata de celalalt, cand vom gandi diferit in anumite privinte. Dar in acele momente sper sa imi amintesc aceste trei promisiuni, sa ma opresc un moment si sa te imbratisez. Vreau sa pastrez in gand imaginea ta de acum, dormind asa frumos langa mine, ca sa o pot revedea atunci cand ne va fi greu si sa nu uit ce ti-am promis acum.

Iar peste ani, cand nu voi mai fi langa tine cand dormi ca sa iti veghez somnul, sper sa pastrezi in suflet dragostea mea pentru tine si mi-as dori enorm sa poti simti ca promisiunile mele au fost indeplinite.

Te iubesc, micul meu drag, mult mai intens decat as putea vreodata sa exprim in cuvinte!

One thought on “3 promisiuni pentru copilul meu

  • 16/04/2016 at 7:15 pm
    Permalink

    Superb! Mi-au dat lacrimile.

    Reply

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: