Scriu deseori pe blog articole in care va povestesc despre diferite evenimente frumoase pentru parinti si copii, dar de data aceasta vreau sa va fac o invitatie aparte la un eveniment tare drag mie.

Este vorba de intalnirea parintilor calatori organizata de Adriana, autoarea blogului minicalatorii.ro, la care am bucuria de a participa anul acesta cu o prezentare a escapadelor pe care le facem noi alaturi de Bogdan. Am fost foarte fericita cand ea mi-a propus sa le povestesc parintilor despre vacantele noastre si recunosc ca am deja ceva emotii gandindu-ma la ziua evenimentului. 🙂

Asa ca m-as bucura tare mult ca intalnirea planuita de Adriana sa stranga cat mai multi parinti dornici sa calatoreasca alaturi de cei mici, pentru ca stiu ca intalnirile organizate de ea sunt mereu o sursa pretioasa de inspiratie si motivatie pentru vacante minunate cu copiii. Evenimentul va cuprinde trei prezentari care sper sa va starneasca si voua curiozitatea:

– Adriana va povesti despre parcurile de distractii europene (care sunt cele mai cunoscute, de la ce varsta sunt potrivite, ce atractii ne recomanda ea)

– Ana de la Eximtur ne va vorbi despre croazierele alaturi de cei mici

– eu voi face mai multe recomandari de destinatii potrivite pentru scurte evadari alaturi de copii (unele cunoscute, altele recent descoperite), pe care noi le-am incercat in calatoriile incluse in proiectul nostru de suflet #escapade2016.

Inca o veste buna este ca parintii care vor participa la eveniment vor avea ocazia sa castige in cadrul tombolei un weekend la Hotel Clermont din Covasna. Suna bine, nu-i asa?

Evenimentul va avea loc pe 28 mai la ceainaria Bohemia de langa Cismigiu, mai multe detalii gasiti pe blogul Adrianei. Eu va astept cu mare drag, mi-ar parea bine sa descopar o sala plina de parinti dornici de calatorii alaturi de copii. Pentru mine calatoriile Adrianei au fost o sursa minunata de inspiratie (si curaj 🙂 ) pentru a calatori cat mai mult impreuna cu Bogdan si ma simt foarte norocoasa ca mi-a dat sansa sa fiu parte din acest eveniment.

Va invit cu drag sa va inscrieti pe pagina oficiala a evenimentului (o gasiti aici), m-as bucura sa am ocazia sa va intalnesc pe multi dintre voi si cu siguranta mi-ar prinde bine sa primesc cat mai multa energie pozitiva din partea voastra si a celor mici.intalnirea parintilor calatori

5 thoughts on “O invitatie aparte la intalnirea parintilor calatori

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: