Similar Posts

4 Comments

 1. :)) imi amintesc si eu "regulile" de acum 25 de ani din România. Ma bucur ca azi femeile nu mai sunt asa de incuiate si ies cu copilul la plimbare din primele saptamâni de viata ale bebelusului. Si nu le mai pun trei caciulite si nu le e frica sa nu cumva sa stranute cineva în camera… Imi creste inima când vad parinti tineri cu bebelusul plecati in concedii. Asa trebuia sa fie mereu!
  Parerea mea este ca un copil hranit la piept este imun la gripe sau raceli Nu cu fularul peste nas sau mai rau, cu cearceaful care-i acopera de tot capusorul, ferim copilul de raceala!
  Te pup draga mea. Sa aveti o vacanta minunata! ♥

  1. Si eu admir mereu cuplurile care pleca in concedii cu copii mici si se bucura de viata in trei frumos si natural. Chiar ma uitam vara aceasta in Austria la familiile cu cate doi copii, erau o multime prin Tirol si erau minunate, se simtea fericirea lor si bucuria de a fi impreuna. Fara infofoliri, caciuli groase si fulare, doar cu bucurie si libertate de a descoperi natura.

 2. Eu pe Andrei il imbrac chiar mai subtire decat ma imbrac eu, pt ca m-am prins ca eu sunt super friguroasa si, daca il imbrac cum ma imbrac eu, imi transpira. Urasc fularul pe gura, plus toatre infofolelile…
  Vacanta placuta sa aveti si un An Nou minunat. Eu nu stiu cand mai apuc sa intru, de maine sunt in concediu, iar pe 5 mergem la gradi..asa ca tot concediu pana pe 8-9 ian…
  Pupam.

  1. Multumim pentru urari, Vio! Si eu iti doresc un An Nou plin de impliniri, sa fiti sanatosi si sa vi se implineasca toate visele! Multa bafta la gradinita, sper sa ii placa lui Andrei si sa fii impacata cu alegerea facuta. Iti tin pumnii si astept vesti bune de la voi dupa ce va acomodati cu gradinita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *