Sper sa reusim sa ne pastram departe de doctori, sa fim sanatosi si sa evitam vizitele la medic, in afara de controalele lunare la pediatru.
Totusi voi aduna aici o lista de doctori care mi-au fost recomandati pentru bebelusi si impresiile personale despre ei, pentru ca alti parinti sa poata gasi informatii utile daca este necesar sa mearga la doctor si vor sa aleaga cea mai buna varianta.

1. Neonatologie – dr Irina Iordache (de la Spitalul Sanador)
A fost doctorul neonatolog care s-a ocupat de Bebe in maternitate, ne-a placut mult pentru ca verifica totul cu rabdare, ne dadea informatii detaliate despre orice intrebam si se vedea ca isi face treaba cu multa implicare.

2. Pediatrie – dr Irina Antonescu (de la Regina Maria si policlinica de stat)
Este doctorita noastra pediatra, suntem multumiti, pentru ca de fiecare data este atenta la Bebe, il verifica detaliat si are rabdare sa ne raspunda la toate intrebarile pe care le avem lunar. Va recomand cu drag acest doctor, pana acum am primit doar sfaturi bune.

3. Cardiologie – dr Alin Nicolescu (de la Spitalul Sanador, are colaborari cu mai multe clinici)
Am fost la el pentru ca Bebe are la inimioara niste orificii inchise doar partial si trebuia sa facem o ecografie de cord. Doctorul este rabdator, se vede ca are multe experienta in domeniu si ofera informatii clare si complete.
Am primit recomandari pentru mai multi cardiologi renumiti, ii enumar aici, desi nu am fost la ei, pentru ca recomandarile au venit din surse de incredere.
– dr Doru Dumbrava (Regina Maria)
– dr Ioana Anca (Medicover)

4. Ortopedie – dr Vlad Costel (Regina Maria)
Am mers la un control la acest doctor dupa ce la ecografia de sold a aparut o mica diferenta intre solduri. Doctorul a fost amabil, l-a consultat pe Bebe, ne- raspuns la intrebari si ne-a dat mai multe sfaturi. De asemenea ni s-a recomandat dr Jianu de la Regina Maria, care este un medic renumit in acest domeniu. Ambii sunt alegeri bune pentru probleme de ortopedie pediatrica.
Ii gasiti la mai multe clinici, noi am fost la Regina Maria pentru ca acolo avea abonament.

5. Oftalmologie
La un moment dat pediatra a suspectat ceva oftalmologic pentru ca lui Bebe i se inroseau ocgisorii, ulterior am aflat ca este doar de la produsele cosmetice. Totusi am primit doua recomandari de oftalmologi pediatrici, din cate stiu cel mai greu se gasesc oftalmologi care sa consulte corect un bebelus si sa aiba aparatura necesara.
– dr Andreea Ciubotaru (clinica Infosan)
– dr ┬áCioplean (clinica Oftapro)
Din fericire pana la urma nu am mers la oftalmolog, dar este bine de stiut ca cele doua doctorite sunt recomandate in acest docmeniu.

Voi completa lista daca voi afla de alti doctori recomandati, sper sa fim sanatosi si sa evitam contactul cu sistemul medical, dar este mereu bine sa fim informati. Multa sanatate tuturor!

Tagged on:

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: