Despre primele zile din vacanta noastra am scris aici: ziua 1, ziua 2, ziua 3.
Cea de-a patra zi a inceput in Calonge, cu pregatirea bagajelor pentru plecarea intr-un nou loc. Am profitat de soarele de dimineata pentru am mai iesi inca o data pe plaja din fata hotelului.
Mi-a placut mult ca era o plaja linistita, cu oameni care voiau doar sa se bucure de mare si de natura, asa ca am profitat si noi din plin de atmosfera aceasta minunata.
Dupa putin stat la plaja Bogdan a pornt hotarat la o plimbare pe faleza, in care a admirat tot ce se petrecea interesant pe acolo. Am mers amandoi desculti pe toata faleza, ne-am oprit sa cercetam orice ii atragea atentia, ne-am bucurat de fiecare lucru nou si ne-am intors in camera bucurosi.
Intre timp Tati s-a putut bucura de timp liber pe plaja, asa ca a inotat in voie cat si-a dorit.
Dupa ce am revenit in camera am facut ultimele pregatiri si am pornit la drum spre Pont de Molins.
Hotelul in care ne-am cazat era de fapt o fost moara renovata si transformata in locatie pentru turisti. Atmosfera era una aparte, care imbina decorul vechi cu facilitatile moderne. Locul era izolat, aveam semnal la telefon doar in anumite zone din hotel si ne-am simtit cumva departe de lume. El Moli a fost pentru noi un coltisor retras de lume, ideal pentru a ne incarca cu liniste si a ne bucura de natura.
Dupa ce ne-am lasat lucrurile in camera am plecat spre restaurant, unde am mancat preparate delicioase in timp ce Bogdan s-a jucat la locul de joaca aflat chiar langa mese.
S-a oprit doar ca sa savureze portia lui de mancare, apoi a revenit cu energie la joaca.
Am plecat in camera la inserat, apoi am mai iesit putin pana la piscina pentru ca vremea era ideala pentru balaceala. Eu am profitat de putin timp liber ca sa pot scrie pe laptop, in timp ce Tati l-a culcat pe Bogdan, asa ca m-am simtit norocoasa cand m-am intors in camera si m-am putit culca linistita, cu gandul la urmatoarea zi din calatoria noastra.
* va urma *
Tagged on:

6 thoughts on “Road trip pe Costa Brava, un coltisor departe de lume (ziua 4)

 • 08/07/2015 at 8:38 am
  Permalink

  Bogdan este din ce in ce mai independent 🙂 Se pare ca a inceput sa cunoasca foarte bine si regulile prin hotel 🙂
  Vacanta minunata in continuare! Pupici

  Reply
 • 08/07/2015 at 7:41 pm
  Permalink

  Ce plăcut ne transmit imaginile și rândurile tale atmosfera frumoasă de vacanță! Când vei avea timp, te-as ruga să ne povestești câte ceva despre mesele lui Bogdan: ce ai optat să îi dai, cum a acceptat alimentele de acolo?

  Reply
  • 11/07/2015 at 3:12 pm
   Permalink

   La capitolul mese pot sa spun ca totul a fost putin haotic, adica nu am mai respectat deloc programul de acasa. In primele 2 zile nici nu a fost asa mancacios cum este el de obicei si oricum a preferat sa fie alaptat mult, probabil ca sa profite ca ma are pe mine alaturi toata ziua. 🙂
   Am gasit aici multe variante de mancare pentru el, din punctul asta de vedere nu a fost o problema. Mai mult ne-a incurcat programul restaurantelor, care in multe locuri erau inchise intre orele 15:30 – 20, deci in perioada asta trebuia sa gasim alte alternative.
   Promit sa revin cu mai multe detalii despre mesele din vacanta de indata ce ne intoarcem. 🙂

   Reply
 • 08/07/2015 at 7:42 pm
  Permalink

  Ce plăcut ne transmit imaginile și rândurile tale atmosfera frumoasă de vacanță! Când vei avea timp, te-as ruga să ne povestești câte ceva despre mesele lui Bogdan: ce ai optat să îi dai, cum a acceptat alimentele de acolo?

  Reply
 • Pingback: Road trip pe Costa Brava, plaja si plimbari (zilele 6 + 7) ⋆ Raluca Loteanu

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: