Despre Mame de poveste si povestile lor pe care noi le indragim mult am mai scris pe blog, chiar am publicat acum ceva timp un interviu cu creatoarea povestilor, in care a povestit pe indelete despre cartile scrise ea si jucariile dragute care le insotesc.

Proiectul acestor carti a fost continuat cu o serie frumoasa de spectacole, prin care Juxi Magic pune in scena povestile si le prezinta celor mici intr-un mod vesel si interactiv. Bogdan l-a cunoscut asa pe Cesulet Timpulescu si spectacolul acela a fost primul la care a avut rabdare sa stea pana la final.

Va recomand cu drag spectacolele lor, sunt dragute si bine gandite, iar biletele au preturi foarte bune, merita sa mergeti impreuna cu cei mici sa le vizionati. De data aceasta scriu aici o recomandare aparte: un spectacol cu doua pesonaje simpatice si o adaptare care include si dovleacul magic, in ton cu sarbatoarea, totul in decorul deosebit de la Carturesti Carusel.

Toate detaliile evenimentului le puteti gasi pe pagina de Facebook, reiau aici descrierea spectacolului, asa cum a fost ea scrisa de cei de la Juxi Magic.

Juxi Magic va invita cu drag la PREMIERA spectacolului interactiv “Max, Mara si Dovleacul Magic” dupa scenariul realizat de Dana Predu avand la baza povestea “Copiii care aduc somnul” scrisa de Alexandra Pintea Varnava de la Mame de Poveste.
Max si Mara sunt doi fratiori nastrusnici si mai mereu veseli care aduc somnul in orasul lor. Locuiesc sus, sus pe cer, undeva in spatele lunii, pe strada Calea Lactee, intr-o casuta alba cu acoperis rosu si cu stelute aducatoate de somn ce cresc la ferestre.
Ce fac Max si Mara seara de seara? Ce au gasit in seara de Halloween cand au trecut peste un camp plin de dovleci? Intalnirea cu Dovleacul Magic ii va schimba pentru totdeauna. Bunatatea lor va creste fara masura si vor intelege cat de important este sa indrepti greselile facute.
Surpriza cea mai mare va fi ca…Max si Mara vor veni in persoana la spectacol si ne vor raspunde la toate intrebarile.
La sfarsitul spectacolului va avea loc o tombola cu premii oferite de Juxi Magic, Mame de Poveste si Adrianart.
Decor realizat de Vera Grama de la Mame de Poveste si Adrianart.
Durata spectacol: 40 minute
Copii: 2-10 ani
Pret bilet: 20 lei/copil si 10 lei/parinte
Rezervari la juxi.magic@interpersonal.ro sau la 0733081464.

Noi planuim sa ajungem acolo duminica, dupa ce vom trece pe la o mica petrecere de copii, sper sa vad cat mai multi copii stransi la spectacol, eu cred ca va fi un moment plin de veselie pentru cei mici!

Daca aveti si alte recomandari pentru acest weekend mi-ar parea bine sa le aflu, sa ma inspir pentru planurile noastre. Iar daca ajungeti la spectacolul Juxi Magic m-as bucura sa reveniti apoi cu impresii, sa imi povestiti cum vi s-a parut.juxi-magic-spectacol-1

One thought on “Un spectacol interactiv cu Max si Mara, la Carturesti Carusel

  • 25/10/2016 at 1:46 pm
    Permalink

    Multumim, Raluca! Va asteptam si pe voi 🙂

    Reply

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: