Similar Posts

5 Comments

  1. Noi calatorim des (nu asa lung, e drept) si de multi ani. Ce am luat in deplasari sunt apa (mai multa decat e nevoie), fructe, legume, sandvishuri cu branza si legume, adica numai chestii stabile si care le consumam in mod normal. Desi avem o lada frigorifica nu recomand ou deloc (se incalzeste masina in soare si doar 1 ora parcata si chiar de nu e iulie, in portbagaj devine cuptor) – mai stabil e un piept de pui de la gratar (pe testatele ….).

    In plus incerc sa evit si plastice pt ca ajung prin natura iar multe pubele/cosuri de gunoi pe drumuri nu sunt golite, asa ca o extra sticla de apa va fi numai buna si de spalat pe maini/fata, prosop la indemana etc.
    Ce mai fac e sa caut din timp pe traseu ca oprire (de alergat si dezmortit): loc de mancam o supa/un bors, intr-o locatie frumoasa si pe unde sa ne plimbam putin. Costa ceva dar e mai mult decat bani, e confort: doar suntem in vacanta, si pana la urma prefer sa duc cafeaua la pachet de acasa pt drum dar sa cumparam 3 castroane de supa calda.

    1. Si noi ne cautam mereu opriri frumoase pe drum! Eu si Adrian suntem gurmanzi si ne place sa descoperim mancaruri delicioase, asa ca opririle acestea sunt foarte pe placul nostru! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *