Similar Posts

11 Comments

 1. Mi-ar placea pentru fiul meu de 8 ani si 5 luni ce tocmai a terminat clasa intai sa descopere dedesubturile jocului de care este atat de pasionat cu ajutorul taberei Minecraft.

 2. As vrea sa castig un loc pentru fetita mea, Alexandra Elena,12 ani ,la tabara Cool Tools – Web Design
  6. – 10. august Logiscool București – Turda. Sper sa fiu unul din castigatori , si sa faca si altceva in vacanta decat sa stea acasa :).Super ideea concursului.

 3. Bună, dragă Raluca! Eu aș vrea să îl înscriu pe fratele meu de 14 ani la tabăra Scoolcode – Programare Intensiv. Vrea la liceu mate-info, îi place programarea și asta vrea să facă pe viitor. Cred că i-ar prinde tare bine această tabără. Mulțumesc!

 4. Uau! Micul meu constructor s-ar distra de minune in tabara de Robotică – LEGO WeDo 🙂

 5. Buna,

  Consider ca toate cursurile sunt foarte interesante. Pe mine personal m-ar interesa pentru băieții mei:Andrei, de 9 ani și jumătate și Matei, de 7 ani următoarele:

  Robotică
  3D Game Design – Programare în KODU
  Minecraft-programare

  Mulțumesc,
  Cristina

 6. Buna,
  Alexul meu de 9 ani ar aprecia maxim sa participe la oricare dintre tabere 🙂
  Te îmbrățișăm, Raluca, fara articolul asta chiar nu as fi aflat de tabăra respectiva. Câștigam, nu câștigam, tot e bine ca am aflat o chestie faina.

 7. Buna! Ce tabere interesante! Ne fac multe cu ochiul, dar am ales Android Apo- aplicații mobile 30.07-3.08. pt 10 ani. Mulțumim frumos!

 8. Va multumesc mult tuturor pentru participare! Am facut extragerea si am adaugat numele castigatorilor in articol. Distractie placuta copiilor care vor merge in tabara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *