Similar Posts

5 Comments

  1. multe nu erau pe vremea cand am avut eu bebeluse πŸ™‚ Tare mi-ar fi fost de folos si mie, mai ales ca in RomΓ’nia pe vremea aceea transportul in comun nu permitea urcarea carucioarelor! de… m-am limitat a merge doar pe acolo unde am putut.
    Fetele mele sunt la diferenta de un an si 8 luni, deci cand cea mica era carata in carucior, cea mare tot mica era, dar nu avea loc in carucior si obosea deseori si tare greu ne era. Acum exista o platforma cu roti ce se ataseaza la carucior si copilul mai mare poate sa stea acolo si sa se sprijine cu spatele pe manerul caruciorului… Ma uit pe strada cu drag la toate mamicile si copiii si-mi amintesc de vremea cand eram si noi asa. Vaaaai cum trece timpul!
    va pup. Un weekend minunat sa aveti!

    1. Eu tocmai am admirat pe strada o mama cu doua fetite, apropiate ca varsta, care avea doua wrap-uri (portbebe-uri din panza) si isi tinea fetele una in fata si cealalta in spate. Stateau amandoua langa mami si erau tare bucuroase. Chiar m-am gandit la tine cand le-am vazut. πŸ™‚ Sunt tare utile portbebe-urile, ne dau atata libertate.. nici nu vreau sa imi imaginez cum ar fi fost prin Bucuresti doar cu caruciorul.

  2. Ce frumos! Noi am purtat wrap elastic, acum marsupi plus si am facut comanda la un SSc bumbo, sper sa ne impacam cu el, il asteptam cu nerabdare.

  3. Chiar sunt curioasa cum este cu Bumbo, ma gandeam si eu sa iau pentru cand mai creste Bebe, ca se poate face pe comanda pentru marimi mai mari. Vad ca tu ai o experienta mai variata cu portbebe-uri, eu pana acum am fost fidela manducai, dar curand trebuie sa ne gandim la noi variante. πŸ™‚
    Spor la purtat bebelusul si sa va intelegeti cat mai bine cu Bumbo, sa faceti muuuuulte plimbari in el!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *