Similar Posts

5 Comments

  1. Nu stiu cum va fi cand va merge bebele meu de-a busilea pentru ca este inca in burtica dar m-am bucurat foarte mult ca nepotica noastra a invatat sa mearga de-a busilea atunci cand era in vizita la noi. Ea mergea deja in picioare tinuta de maini dar in patru labe nu stia sa mearga si a invatat in cele 2-3 zile cat a fost cu parintii in vizita la noi. M-am bucurat sa fiu martor la una dintre achizitiile ei.

  2. Cand am vazut ca a prins curaj sa mearga de’a busilea prin casa am luat camera foto, ne-am asezat jos pe parchet si rec. Aprinde lumina, vezi cum incadrezi, impinde pantoful. Eram mai ceva ca Mungiu. Si ea vine, vine, vine. Se aud la butele pe parchet. Tricoul ii atarna. Ne rugam in gand sa nu puna vre-un genunchi pe el si sa cada in nas. Continua sa filmam. Bravooo. Ajunge la usa. Se opreste. Se uita in dreapta. Se uita in stanga. Porneste spre dreapta. Continuam sa filmam. Ne uitam unul la altul. Ce fetita voinica avem. Si … buf. Cotul drept a cedat. Si acum ce facem? Aaaa. Copilul plange. Camera foto cade. Noi ne impiedicam ca fraierii unul de celalalt. In cele din urma ajungem la ea. O luam in brate si ne rugam la Dumnezeu sa ne-a mai multa minte.

  3. Cel de-al doilea bebelus al familiei are acum 5luni si face efort serios ca sa stea in patru labute si sa mearga de-a busilea. Este foarte serios in timpul incercarilor sale de a progresa, depune mult efort, dar destinatia din fata lui nu este niciodata atinsa pentru ca el mereu reuseste sa dea doar in marsarier pana ajunge intr-un punct mort,in care se blocheaza si gangureste dupa ajutor…

  4. Baietelul meu inca nu merge de-a busilea.acum suntem la stadiul in care doar ne chinuim.cand se plictiseste si e pe burtica impinge din genunchi si ridica funduletul iar de la piept in sus sta lipit de pat si cu mainile de psrca zboara.el vrea dar inca nu poate..

  5. Bebele meu e inca in burtica, peste 4 luni va vedea lumina. asa ca mai avem ceva drum de parcurs pana sa o luam de-a buselea. Si consider ca vom invata impreuna. Am 35 de ani si voi fi mamaica pentru prima data, experienta doar cu nepoteii. Imi aduc aminte de Sebi, cum incerca sa exploreze, a inceput cu patutul apoi vrea locuri noi, necunoscute si incet incet a ajuns sa descopere singurel(indrumati de mamica si matusica lui) intreg apartamentul. Asa imi vad si eu bebele, curios si indraznet.
    Nu am folosit produsele Bebble inca desi am inceput sa le cumpar deja, ca sa am stoc ul pregatit, si eu citisem ca sunt produse cu un raport calitate-pret excelent!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *